Watervilla's

Situatieschets

Overstag

naar rust en ruimte….

Ons onttrekken aan de drukte en de hang naar rust . Ruimte om je vrij te kunnen voelen. Dat is in deze huidige tijd een wens die veel in waarde is toegenomen.

Stel je toch eens voor wat het zou betekenen om een eigen vrijstaande villa te bezitten aan het water in een omgeving waar nog rust en ruimte is. Wat heerlijk om ’s morgens op een mooie zonnige dag even het water op te gaan met je eigen sloep of te genieten van de zonsondergang op het Slotermeer.

In Balk wordt gestart met het bouwen van een twintigtal villa’s gesitueerd aan het water. Het project is gelegen aan het Slotermeer, direct aan het friese meren gebied. Elke woning is gebouwd op eigen grond en heeft de beschikking over een eigen ligplaats.

Het ontwerp van de woning heeft een moderne uitstraling waarbij gebruikwordt gemaakt van natuurlijke materialen.

Verlanglijstje van

Uw watervilla

Wanneer u een vakantievilla koopt moet het aan al uw eisen voldoen. Het comfort en de huiselijkheid van thuis gecombineerd met het echte vakantiegevoel. In een omgeving waar u even uit kunt blazen van de dagelijks beslommeringen. Te midden van het Friese meren gebied vol waterbeleving met als kers op de taart het prachtige landschap van landerijen en bossen. Wanneer u ’s morgens ontwaakt kunt u kiezen: gaan we varen, fietsen, wandelen of genieten we lekker op onze eigen aanlegsteiger van de Friese zon?

Investeren met een goed gevoel

Nu de kans om rendement met persoonlijke vakantiebeleving te combineren. Lutz watervilla’s bieden zowel mogelijkheden voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan.

Het project bestaat uit een twintigtal watervilla’s , direct aan het water gesitueerd met een terras voorzien van eigen aanlegplaats. Vanuit uw terras heeft u toegang tot het gehele friese meren gebied.

U beschikt over een Lutz watervilla vanaf € 349.000,00 exclusief btw. De villa is geschikt voor maximaal 8 personen en beschikt over 4 slaapkamers , 3 badkamers en is voorzien van een luxe keuken met kookeiland en schitterende tegelvloer op de benedenverdieping.

Er zijn verschillende indelingen mogelijk van 2 tot maximaal 8 slaapplaatsen, zodat u kunt kiezen voor de indeling die naadloos op uw eigen situatie aansluit. Er is een optie met een slaapkamer met badkamer op de begane grond maar u heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor een extra grote leefkeuken met bijbehorend kookeiland.

Faciliteiten

Professioneel Beheer

Eigen Ligplaats

Golfen

Fietsen

Wandelen

Groot vaargebied

Jachthaven

Gaasterlandse Bossen