Watervilla's

Situatieschets

Overstag

naar rust en ruimte….

Ons onttrekken aan de drukte en de hang naar rust . Ruimte om je vrij te kunnen voelen. Dat is in deze huidige tijd een wens die veel in waarde is toegenomen.

Stel je toch eens voor wat het zou betekenen om een eigen vrijstaande villa te bezitten aan het water in een omgeving waar nog rust en ruimte is. Wat heerlijk om ’s morgens op een mooie zonnige dag even het water op te gaan met je eigen sloep of te genieten van de zonsondergang op het Slotermeer.

In Balk wordt gestart met het bouwen van een twintigtal villa’s gesitueerd aan het water. Het project is gelegen aan het Slotermeer, direct aan het friese meren gebied. Elke woning is gebouwd op eigen grond en heeft de beschikking over een eigen ligplaats.

Het ontwerp van de woning heeft een moderne uitstraling waarbij gebruikwordt gemaakt van natuurlijke materialen.

De Watervilla’s zijn verkocht.

Wanneer u een vakantievilla koopt moet het aan al uw eisen voldoen. Het comfort en de huiselijkheid van thuis gecombineerd met het echte vakantiegevoel. In een omgeving waar u even uit kunt blazen van de dagelijks beslommeringen. Te midden van het Friese meren gebied vol waterbeleving met als kers op de taart het prachtige landschap van landerijen en bossen. Wanneer u ’s morgens ontwaakt kunt u kiezen: gaan we varen, fietsen, wandelen of genieten we lekker op onze eigen aanlegsteiger van de Friese zon?

Faciliteiten

Professioneel Beheer

Eigen Ligplaats

Golfen

Fietsen

Wandelen

Groot vaargebied

Jachthaven

Gaasterlandse Bossen