Vaste Ligplaatsen

 

Wij zijn een prettige en comfortabele thuishaven voor meer dan 300 plezier vaartuigen. U kunt de keuze maken uit een beschutte plaats in de haven of een aantrekkelijk ligplaats aan de luts.

 

Vanuit de jachthaven vaart u het Slotermeer op. Het meer maakt deel uit van het Friese merengebied. De ruimte en de weidsheid van het Slotermeer maken van elke vaar- of zeiltocht weer een geweldige belevenis.

 

De vaarmogelijkheden zijn groot, via Woudsend en Sloten ligt het gehele merengebied voor u open.

Voor meer informatie kunt u terecht op de receptie

Winterberging

 

In de winterperiode kunt u gebruik maken van de winterstalling. Vóór 1 november worden de boten uit het water gekraand, schoon gespoten en op een bok op het parkeerterrein gestald. Indien u gebruikt wilt maken van de winterstalling, kunt u altijd contact met ons op nemen. Het tarief voor de winterstalling is € 22,50 per m2.

Kraanmogelijkheden

 

Voor een prijs vanaf € 40,00 kranen wij uw boot tot max 12 ton in/of uit het water. Voor niet-ligplaats houders mogelijk na afspraak.

Onderhoudsloods

 

Voor reparatie en onderhoud kunt u als ligplaats huurder vanaf € 35.- per dag gebruik maken van onze verwarmde onderhoudsloods. Deze loods is tevens voorzien van douche en toilet.

Met deze mooie voorziening maken we ons aanbod compleet.

 

Een mooie vaste ligplaats voor het zomerseizoen, in de winterperiode de mogelijkheid van winterstalling op het parkeerterrein en eventueel voor de reparatie die u wilt uitvoeren, de verwarmde onderhoudsloods!

Sanitair

 

Ons recreatiebedrijf beschikt over een mooie en ruime douche en toilet accommodatie.

Een gescheiden dames en heren wasruimte met totaal 10 douches, en een aparte ruimte met 2 wasmachines en drogers.

Altijd schoon en netjes en zeer ruim van opzet.