Jachthaven

KaartTarieven

Locatie

Via het Slotermeer heeft u direct toegang tot het gehele Friese Meren gebied. Een aaneenschakeling van tientallen grote en kleine meren. Met recht mag dit een uniek gebied worden genoemd door de ontelbare vaarverbindingen, vaarroutes, het schone water en de talrijke dorpjes waar je midden doorheen kunt varen.

Jachthaven Lutsmond ligt direct aan het Slotermeer. Via het Slotermeer heeft u direct toegang tot het gehele Friese Meren gebied

De binnenhaven ligt in de luwte, wat door veel gasten als prettig wordt ervaren. 

Mogelijkheden ligplaatsen

Wij bieden zowel seizoensplaatsen (van 1 april tot 1 november) als jaarplaatsen (van 1 april tot 1 april). Er zijn boxen tot 6 meter; tot 6,5 meter; tot 7,5 meter; tot 8,5 meter en tot 11 meter. Daarnaast beschikt de haven over een buitensteiger met zij instapmogelijkheden evenals ligplaatsen langs de Luts met zij instap, ook geschikt voor boten tot 15 meter.

Winterstallingsmogelijkheden

In de periode 1 november tot 1 april bieden wij U de mogelijkheid tot winterstalling. Uw boot wordt op afspraak met onze kraan uit het water getakeld en geplaatst op ons winterstallingsterrein.

Service is inclusief:

  • Het kranen van de boot in het najaar
  • Het schoonspuiten van het onderwaterschip
  • Transport naar het winterstallingsterrein

 

  • Huur bok
  • Het kranen van de boot in het voorjaar
  • Het tarief voor de winterstalling is € 22,50 per m2

Kraanmogelijkheden

Jachthaven Lutsmond beschikt over een kraan tot 12 ton. Voor zowel ligplaatshouders als niet ligplaatshouders kranen wij uw boot in of uit het water. Tarieven vanaf € 40,00.

Sanitair gebouw

Jachthaven Lutsmond beschikt over een zeer ruim opgezet sanitair gebouw bestaande uit een gescheiden dames en heren gedeelte met in totaal 13 toiletten en 10 douches. Daarnaast is er voor de gasten de mogelijkheid gebruik te maken van een wasmachine en droger.

Uw boot wordt op afspraak met onze kraan uit het water getakeld en geplaatst op ons winterstallingsterrein.

Het kranen van de boot in het voorjaar

Passanten

Passanten zijn welkom in onze haven. Voor een korte of langere tijd zal het zeer goed vertoeven zijn in onze jachthaven. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten. Aan de overkant van de Luts ligt een gezellig paviljoen voor een borrel en diner. Wij brengen u graag met onze veerpont naar de overkant.

Dagcafé Lutsmond

Na uw vaartocht, fietstocht of wandeltocht kunt u op onze jachthaven genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak, biertje of wijntje in ons gezellige dagcafé Lutsmond!

Met een schitterend terras aan de Luts en prachtig uitzicht op het Slotermeer beleef je al gauw het vakantie gevoel.

Beleef de sfeer, de gezelligheid en de gastvrijheid in ons dagcafé.

Wij heten u van harte welkom voor een hapje en een drankje!

Met een schitterend terras aan de Luts en prachtig uitzicht op het Slotermeer beleef je al gauw het vakantie gevoel.

Aan de overkant van de Luts ligt een gezellig paviljoen voor een borrel en diner. Wij brengen u graag met onze veerpont naar de overkant.